Tips

ARUBA HEINEKEN REGATTA 2008

Verleng het zeilseizoen

Het zeilseizoen is nu volop bezig en is alweer bijna halverwege. Komende weken trekken velen Europa in om lekker vakantie te houden en wellicht in warmere oorden te gaan zeilen. Maar voor je het weet is het alweer oktober en gaan de boten weer de winterstalling is. Verleng nu al je zeilseizoen door  je in te schrijven voor de 18e Aruba Heineken Regatta. Dan kan je van 13 - 23 november nog volop genieten op Aruba, het tropische eiland met wuivende palmbomen, maagdelijk witte zandstranden, azuurblauw zeewater, verkoelende passaatwinden en hoge temperaturen. Daar beleef je de ultieme catamaranvakantie.

Onder ideale omstandigheden zeil je 12 wedstrijden op het vlakke water voor de schitterende kust van Palm Beach. Na afloop is het op het strand heerlijk nagenieten tijdens gezellige Happy-hours , beach diners en dansen onder de palmen. En dit is niet alleen voor zeilers een fantastische zeilweek, maar ook voor de niet-zeilers, partners en kinderen is het een heerlijke vakantieweek.

Voor meer informatie kijk op arubaregatta .

Fotografie en schilderij op Ameland

25 t/m 28 Mei : ABN AMRO NORTH SEA REGATTA 2007

Formule 18, Hobie 16, Dart 18 en Open Klasse (rating < 110)

Niet alleen de F18, Hobie 16 en Dart teams zijn dit jaar van harte welkom, maar ook de Open klasse (Texel rating <110) is uitgenodigd voor deelname aan de ABN AMRO North Sea Regatta. Daarmee wordt het Scheveningse zeilspektakel voor een grote groep catamaranzeilers toegankelijk. Het strand ter hoogte van het noordelijke havenhoofd naast strandtent Brunotti vormt de thuisbasis en de cats varen hun wedstrijden vlak onder de kust op baan C. Inschrijven is mogelijk via www.nsr.nl .